Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.8g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g22kcal0.2g3.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko35g11kcal0.1g1.6g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g6kcal0.1g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.3g4.5g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066