Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g14g19kcal3g0g0.7g0g
Sipulikuutiot Apetit5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.6g5.5kcal0g1.4g0g0g
Voi 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)3.5g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g62kcal6.8g4.2g2g0g
Valittu annoskoko35g31kcal3.4g2.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1.7g1.1g0.5g0g
Arvot/100g100g87kcal9.6g5.9g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110