Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g10g9kcal0.2g2.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Broilerifilee, marinoimaton11g12kcal2.6g0g0.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)10g6.3kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Arla Apetina Feta 3%2.3g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g66kcal6.6g5.2g2g0.2g
Valittu annoskoko35g33kcal3.3g2.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal1.7g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g94kcal9.4g7.4g2.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373929