Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kaali, valkokaali11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 5g2.8kcal0g0.6g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g5.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g34kcal0.8g4.6g1g1g
Valittu annoskoko36g17kcal0.4g2.3g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g48kcal1.1g6.5g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316