Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g27g26kcal5.4g0g0.5g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g3.1g8.1kcal0.1g0.1g0.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.3g18kcal0.6g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g103kcal12.2g0.2g6.6g0g
Valittu annoskoko35g52kcal6.1g0.1g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal3.1g0.1g1.7g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270