Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka8.4g30kcal1.1g5.7g0g0.3g
Ruisjauho Pirkka2.5g7.6kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kebablastu 300g, pouttu4.7g12kcal0.7g0.2g0.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g4.4g2.6kcal0g0.7g0g0.1g
Pizzajuusto, valio2.3g8kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g128kcal5.4g16.8g3.8g1.6g
Valittu annoskoko35g64kcal2.7g8.4g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal1.4g4.2g1g0.4g
Arvot/100g100g181kcal7.6g23.7g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029