Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka9g29kcal0.9g5.7g0.2g1.4g
Mustikka19g6.2kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g158kcal2g18.8g8.2g4g
Valittu annoskoko36g79kcal1g9.4g4.1g2g
Annoskoko puolitettuna18g40kcal0.5g4.7g2.1g1g
Arvot/100g100g222kcal2.8g26.5g11.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133277