Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu2.9g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Vadelma 14g5.6kcal0.1g0.6g0.1g0.5g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl5.5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g139kcal3.2g16.8g6.2g1g
Valittu annoskoko35g70kcal1.6g8.4g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g35kcal0.8g4.2g1.6g0.3g
Arvot/100g100g197kcal4.5g23.7g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186846