Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)2.8g5.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g4.7g16kcal0.1g0.4g1.6g0g
Mansikka 4.1g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Banaani, kuorittu 5.6g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen8.4g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g122kcal2g15.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko35g61kcal1g7.7g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g31kcal0.5g3.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g173kcal2.8g21.8g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705