Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 18g20kcal3.5g0g0.6g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g9g28kcal1.7g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkoviini kuiva 3.6g2.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g103kcal10.4g0.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko35g51kcal5.2g0.3g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal2.6g0.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g145kcal14.7g0.8g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794