Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)5.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.7g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g3.3g12kcal0.8g0g1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1.4g4.2kcal0g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g88kcal5.6g2g6.2g0.6g
Valittu annoskoko36g44kcal2.8g1g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.4g0.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.8g8.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560