Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 24g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Aurajuusto2.3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)2.3g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g52kcal2.2g4g2.6g1.2g
Valittu annoskoko35g26kcal1.1g2g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.6g1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.6g3.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217