Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g3.8g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g12g25kcal1.6g0.6g1.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku 3.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy5.3g17kcal0.7g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g103kcal6g8.8g4.6g1g
Valittu annoskoko36g51kcal3g4.4g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal1.5g2.2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g144kcal8.4g12.3g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656