Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnänalkio 0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki17g10kcal1.5g0.9g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss4.7g1.6kcal0g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g65kcal6.2g4.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko36g33kcal3.1g2.4g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.6g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.8g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983