Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g276kcal3.2g36g13g0.8g
Valittu annoskoko36g138kcal1.6g18g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g69kcal0.8g9g3.3g0.2g
Arvot/100g100g385kcal4.5g50.3g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465