Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 9g7.6kcal0.1g1.6g0g0.3g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g83kcal8.6g3.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko36g42kcal4.3g1.7g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal2.2g0.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g116kcal12g4.8g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339