Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.1g11kcal0.4g1.8g0.2g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.4kcal0.6g1g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.8g3.9kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g12g8.2kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g60kcal2.6g10.4g0.8g1.4g
Valittu annoskoko36g30kcal1.3g5.2g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal0.7g2.6g0.2g0.4g
Arvot/100g100g85kcal3.7g14.6g1.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194