Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tuorekurkku, annos 50g14g5.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow5.1g5.1kcal1.2g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g7.3g12kcal1.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g48kcal5.2g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko36g24kcal2.6g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1.3g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.3g1.4g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533