Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)8.2g10kcal1.6g0g0.3g0g
Seitifilee (Findus)11g7.7kcal1.9g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g8.2g7kcal0.3g0.4g0.5g0g
Korppujauho 4.1g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g91kcal9.4g7g2.4g0.4g
Valittu annoskoko36g46kcal4.7g3.5g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal2.4g1.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.8g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097