Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g8.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.2g
Mango (tuore)7g4.7kcal0g1.1g0g0.1g
Avokado, kuorittu, kivetön 8.5g17kcal0.2g0.1g1.6g0.6g
Verigreippi, annos 250g7g3.7kcal0.1g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g1.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g119kcal1g4.8g10.2g2g
Valittu annoskoko36g59kcal0.5g2.4g5.1g1g
Annoskoko puolitettuna18g30kcal0.3g1.2g2.6g0.5g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.7g14.2g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037