Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g24g8.9kcal0.3g1.9g0g0.4g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.3g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g30kcal0.8g4.4g1g0.8g
Valittu annoskoko36g15kcal0.4g2.2g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g8kcal0.2g1.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792