Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g9g21kcal0.6g3.9g0.2g1.3g
Tonnikala vedessä 6.6g6.8kcal1.5g0g0.1g0g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)3.3g8.8kcal1g0g0.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Becel kevyt margariini 5g1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g91kcal6.6g8.8g2.8g3.2g
Valittu annoskoko36g45kcal3.3g4.4g1.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal1.7g2.2g0.7g0.8g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.9g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778