Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.2g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g99kcal9.8g1g6.2g0.2g
Valittu annoskoko36g49kcal4.9g0.5g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal2.5g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.7g1.4g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689