Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vispikerma Flora 20%6.2g14kcal0.2g0.3g1.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Mansikka 5g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)6.2g3.7kcal0g0.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g110kcal3.4g14.6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko36g55kcal1.7g7.3g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g28kcal0.9g3.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g155kcal4.8g20.5g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653