Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g15g20kcal3.2g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Voimariini normaalisuolainen0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g47kcal6.4g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko36g24kcal3.2g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1.6g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g66kcal8.9g0.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480