Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g8.8g5.7kcal1g0.4g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g14g4.8kcal0g1g0g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g7.1kcal0g1.7g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora3.5g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Rusina 2.1g6.2kcal0.1g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g81kcal3.2g12.4g1.6g1g
Valittu annoskoko36g40kcal1.6g6.2g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal0.8g3.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g113kcal4.5g17.3g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178313