Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 14g6.1kcal0.1g0.9g0g0.8g
Porkkanaraaste 200g14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g8.2g32kcal0g8g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.3g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g87kcal0.4g19.6g0.2g2.2g
Valittu annoskoko36g44kcal0.2g9.8g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal0.1g4.9g0.1g0.6g
Arvot/100g100g121kcal0.6g27.3g0.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669