Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 19g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g77kcal4.2g2g5.4g0.8g
Valittu annoskoko36g39kcal2.1g1g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.1g0.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g107kcal5.8g2.8g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878