Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 24g46kcal4.4g0g3.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g10g11kcal0.2g0.4g1g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g115kcal9.4g0.8g8.4g0g
Valittu annoskoko36g58kcal4.7g0.4g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal2.4g0.2g2.1g0g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.1g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676