Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli, paistettu 5g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Pekoni, paistettu 8.8g45kcal1.4g0g4.4g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g2.8g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g203kcal4.6g1.6g20g0.2g
Valittu annoskoko36g101kcal2.3g0.8g10g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g51kcal1.2g0.4g5g0.1g
Arvot/100g100g283kcal6.4g2.2g27.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776