Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g27g88kcal13.6g8.1g0.1g1.5g
Tumma makarooni (Torino)135g471kcal21.5g86.1g3.5g8.1g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 44g15kcal1.3g2.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Ketsuppi, Felix7.9g7.1kcal0.1g1.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1424kcal87g205g26.2g22.2g
Valittu annoskoko350g712kcal43.5g102.5g13.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna175g356kcal21.8g51.3g6.6g5.6g
Arvot/100g100g203kcal12.4g29.3g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138