Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali219g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 88g199kcal16.6g0g14.9g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.6g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g528kcal39g16g34g9.4g
Valittu annoskoko350g264kcal19.5g8g17g4.7g
Annoskoko puolitettuna175g132kcal9.8g4g8.5g2.4g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858