Korvapuustit

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää 3/4tl suolaa, sokeri ja 2tl kaardemummaa.

Lisää jauhot ja 100g margariinia ja vaivaa tasaiseksi.

Anna kohota lämpimässä.

Kauli taikina ohueksi levyksi, levitä margariinia ja ripottele sokeria ja kanelia.

Kääri rullalle, leikkaa vinottain pullia ja paina keskikohta veitsellä lyttyyn.

Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 225asteessa n.10-20minuuttia.

Minsku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri22g87kcal0g21.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g22g155kcal0.2g0.2g17.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g22g155kcal0.2g0.2g17.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai194g678kcal23.2g137.5g4.1g5.8g
Sokeri22g87kcal0g21.5g0g0g
Hiiva, 50g5.6g3.4kcal0.7g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)65g21kcal2.1g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g2375kcal52.8g368.4g77g11.6g
Valittu annoskoko350g1188kcal26.4g184.2g38.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna175g594kcal13.2g92.1g19.3g2.9g
Arvot/100g100g339kcal7.5g52.6g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33094