Gulassikastike

Sekoita gulassimaustesekoitus litraan haaleaa vettä ja lisää 3 ruokalusikallista ruokaöljyä.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon 800 grammaa kuutioitua naudanlihaa (esim.

palapaistia).

Keitä hiljalleen kaksi tuntia kansi puolittain kattilan päällä.

Sekoita silloin tällöin.

Gulassikastikkeen kanssa voi tarjota keitettyjä perunoita tai pastaa.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g147g191kcal30.8g0g7.3g0g
Vesi183g0kcal0g0g0g0g
Gulasch Basis maustesekoitus gulassiin (Knorr), annos 73g13g46kcal1.5g5.9g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g592kcal64.6g11.8g31.2g0g
Valittu annoskoko350g296kcal32.3g5.9g15.6g0g
Annoskoko puolitettuna175g148kcal16.2g3g7.8g0g
Arvot/100g100g85kcal9.2g1.7g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36439