Kalakeitto

Pilko sipulit, peruna ja porkkana keitinveteen.

Mausta (esim.

suolaa, valkopippuria, yrittimaustetta).

Odota kunnes perunat ovat lähes kypsiä ja laita kalakuutiot joukkoon.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Kun kalakuutiot ovat lähes kypsiä laita maito joukkoon.

Odota kunnes neste kuumenee muttei kiehahda.

Ota kattila pois levyltä ja laita pala flooraa joukkoon.

Lisää halutessasi tuoretta (tai kuivattua) tilliä.

Anna keitonn vetäytyä hetki ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora, vihreä 70%0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen128g42kcal4.2g6.3g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g77g46kcal1.2g10g0.1g0.7g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g77g62kcal13.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g340kcal38.6g39.6g2g4g
Valittu annoskoko350g170kcal19.3g19.8g1g2g
Annoskoko puolitettuna175g85kcal9.7g9.9g0.5g1g
Arvot/100g100g49kcal5.5g5.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38531