Kaalipata

Suikaloi kaali, paloittele sipuli.

Ruskista jauheliha pannussa lisää vähän suolaa ja pippuria, freesaa myös sipulit ja kaalit.

Riisiä keitetään n. 2dl lihalientä kunnes neste on imeytynyt.

Sekoita kaikki ainekset ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle siirappi ja soija.

Mausta meiramilla.

Sekoita vielä.

Lopuksi Lihalientä niin paljon että peittyy.

Uuniin 175C.

Tunnissa on syötävää mutta mitä kauemmin hautuu sen parempaa. 3h pidän yleensä.

Nestettä voi lisäillä jos alkaa kuivua.

Stella79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi13g44kcal0.8g9.6g0.2g0.3g
Siirappi, tumma10g33kcal0g7.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Soijakastike3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio3.3g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Kaali, valkokaali178g38kcal2.1g6.1g0.4g3.7g
Atria kevyt jauheliha104g177kcal19.7g0g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g624kcal47.8g51.4g23.4g9.4g
Valittu annoskoko350g312kcal23.9g25.7g11.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna175g156kcal12g12.9g5.9g2.4g
Arvot/100g100g89kcal6.8g7.3g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43856