Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g42g255kcal8g2.1g23g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale13g7.5kcal1.3g0.6g0g9.2g
Tattarijauho, Myllynparas29g100kcal3.8g19.8g0.5g1.6g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g21g75kcal3.6g9.8g1.6g3.3g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)8.4g0.8kcal0.1g0g0.1g7.1g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g171kcal0.2g0.2g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1234kcal34.4g68.2g88g42.4g
Valittu annoskoko350g617kcal17.2g34.1g44g21.2g
Annoskoko puolitettuna175g309kcal8.6g17.1g22g10.6g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.7g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365