Jauhelihapihvit

Sipulikeittoainekset, kermaviili, jauheliha ja kananmuna sekoitetaan keskenään.

Voi antaa hetken turvota.

Seoksesta muotoillaan öljytyin käsin jauhelihapihvejä tai -pullia.

Paistetaan uunissa 225 asteessa n. 12 minuuttia.

Pivi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)27g73kcal2g13.3g1.4g2.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 97g84kcal3g4.3g5.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha194g322kcal36.9g0g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1120kcal90.4g35.4g68.4g5.4g
Valittu annoskoko350g560kcal45.2g17.7g34.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna175g280kcal22.6g8.9g17.1g1.4g
Arvot/100g100g160kcal12.9g5.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51780