Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g234g56kcal2.8g8g0.5g4.9g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 59g19kcal0.1g3.9g0.1g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 35g7kcal0.2g1.1g0g0.6g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5.8g1.2kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g278kcal6.6g28g12.8g13g
Valittu annoskoko350g139kcal3.3g14g6.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna175g70kcal1.7g7g3.2g3.3g
Arvot/100g100g40kcal0.9g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847