Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)219g149kcal3.5g32.6g0.2g0g
Emmental, punaleima 17%44g127kcal14.9g0g7.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g88g74kcal1.2g3.9g6.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g700kcal39.2g73g27.4g0.6g
Valittu annoskoko350g350kcal19.6g36.5g13.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna175g175kcal9.8g18.3g6.9g0.2g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629