Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 769g585kcal14.5g119.2g1.5g7.7g
Parsakaali (Pirkka)484g145kcal22.3g9.7g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5.4g13kcal0.3g2.3g0.3g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g134g450kcal29.6g0.4g37.6g0g
Vesi1936g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)172g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g2480kcal137.8g279.8g82.4g21.2g
Valittu annoskoko3500g1240kcal68.9g139.9g41.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna1750g620kcal34.5g70g20.6g5.3g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056