Kebab, naudanpaisti

Sekoita ainekset tilavassa astiassa kunnolla sekaisin.

Taikina on valmista, kun pippuri ja suola on sekoittunut hyvin ja taikina nousee kulhosta htenäisenä könttinä.

Aseta pöydälle reilu 50 cm suikale alumiinifolioa ja muotoile taikinasta sopivapötkylä, kuten lihamurekkeestakin.

Koita saada taikinasta mahdollisimman tiivispaketti.

Kiedo "poika" reilusti foliokääreeseen ja laita uuniin pellille.

Uunissa köntti saa muhia min. 4 tuntia @100 asteessa.

Kun poika otetaan uunista, leikka kääreen kulmaan ja valuta ylimääräinen neste/rasva pois.

Sitten vaan siivuttamaan ja on terveellistä ja hyvää.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Frendiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3330g5661kcal666g0g333g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 150g105kcal1.9g16.9g1.9g5.8g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g11644kcal1340.2g49.2g671.2g22.2g
Valittu annoskoko3500g5822kcal670.1g24.6g335.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna1750g2911kcal335.1g12.3g167.8g5.6g
Arvot/100g100g166kcal19.1g0.7g9.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326752