Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 699g2288kcal71.2g464.1g7.7g23.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha699g1160kcal132.8g0g69.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g647g226kcal6.5g44g3.2g9.1g
Amerikan Pekoni filee, HK262g419kcal55g0.8g235.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa262g786kcal60.3g0g60.3g0g
Maito, Kevyt699g322kcal22.4g33.5g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu210g264kcal23.1g0.6g18.9g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g10962kcal744.8g1090.6g813g65.6g
Valittu annoskoko3500g5481kcal372.4g545.3g406.5g32.8g
Annoskoko puolitettuna1750g2741kcal186.2g272.7g203.3g16.4g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094