Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 263g963kcal27.6g197g2.7g13.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%701g421kcal22.4g49.8g14g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)221g442kcal8.8g77.3g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g210g305kcal26.7g0.7g23.7g0g
Lohi tuoresuolattu 1754g3150kcal424.2g0g161.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g10562kcal1019.4g649.6g416.6g27.8g
Valittu annoskoko3500g5281kcal509.7g324.8g208.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna1750g2641kcal254.9g162.4g104.2g7g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281