Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2803g6207kcal490.5g0g476.5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)105g131kcal3.5g4.4g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g70g2.1kcal0g0.7g0.7g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Fetajuusto, Valio315g851kcal59.9g3.2g66.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g14963kcal1158.2g22.4g1147.6g0.6g
Valittu annoskoko3500g7482kcal579.1g11.2g573.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna1750g3741kcal289.6g5.6g286.9g0.2g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923