Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1000g3500kcal128g697g19g32g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7004g14574kcal870.4g1519g554.2g71.4g
Valittu annoskoko3502g7287kcal435.2g759.5g277.1g35.7g
Annoskoko puolitettuna1751g3643kcal217.6g379.8g138.6g17.9g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518