Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1100g232kcal13.2g37.4g2.2g23.1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g991kcal6g9g105.1g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)17g46kcal1.6g3g3.1g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g1051g2837kcal178.7g0g231.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g9716kcal488g123g800g54g
Valittu annoskoko3504g4858kcal244g61.5g400g27g
Annoskoko puolitettuna1752g2429kcal122g30.8g200g13.5g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459