Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)71g40kcal6g3.5g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu36g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3.4g8.5kcal0.5g0.4g0.2g1.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit9g36kcal3.6g1.4g1.8g1.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.8g1.7kcal0.3g0.1g0g2.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g40g38kcal1.7g6.7g0.1g1.9g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g14g2.5kcal0.3g0g0.1g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen20g28kcal3.8g0g1.4g0g
Katkarapu 20g14kcal2.9g0g0.2g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g14g20kcal3.8g0g0.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä35g53kcal10.8g0g1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g14g7.1kcal0.1g1.7g0.1g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g71g176kcal12.7g1.1g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g937kcal100.8g30.2g44.2g15g
Valittu annoskoko351g469kcal50.4g15.1g22.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna176g234kcal25.2g7.6g11.1g3.8g
Arvot/100g100g134kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878