Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g68g17kcal0.7g3.3g0.1g1.7g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 94g67kcal1.7g13.5g0.2g1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g552kcal37.2g38.2g26g5.8g
Valittu annoskoko351g276kcal18.6g19.1g13g2.9g
Annoskoko puolitettuna176g138kcal9.3g9.6g6.5g1.5g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759