Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g85g113kcal7.5g15.4g2.2g3.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)116g41kcal1.2g8g0.6g1.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Rypsiöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g31g122kcal0.6g0.8g13.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki63g50kcal8.1g1.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g1059kcal36.2g54.8g78g11.6g
Valittu annoskoko351g529kcal18.1g27.4g39g5.8g
Annoskoko puolitettuna176g265kcal9.1g13.7g19.5g2.9g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143